Tutireceptek.hu fejléc

Erdélyi pástétom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
20 dkg füstölt szalonna
1 kg sertéshús
1 hagyma
25 dkg máj
erdei gomba
fűszerek

Elkészítés:
Kisütöm 20 dkg kiskockákra vágott füstölt szalonnát ,rádobok egy kilónyi sertéshúst, egy kis fej apróra vágott hagymát, negyedkiló májat, 10 dkg főtt és áttört erdei gombát. Az egészet háromszor is átdarálom, összekeverem borssal, szegfűszeggel, sóval. Összekeverem 10 dkg habosra kevert vajjal.


A receptet beküldte: Teráz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi flekken öntettel » Erdélyi tárkonyos leves » Erdélyi galuska » Erdélyi leves
» Fokhagymás húspástétom » Tepertõpástétom » Olcsó pástétom » Vegetáriánus pástétom.
» Tepertőpástétom II » Erdélyi gulyásleves » Halacskás halpástétom » Erdélyi húsgombóc leves
» Erdélyi ordás palacsinta » Erdélyi burgonya » Erdélyi fokhagymaleves » Erdélyi csirke raguleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.