Tutireceptek.hu fejléc

Dobálos uborka recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
15L viz 2L 10%-os ecet 1.5kg cukor 1.5dkg borkén 4.5dkg timso 1.5dkg citromsav 5dkg nátriumbenzoát 1 cs.bors 1cs babérlevél maréknyi kapor kis db torma mustármag 75dkg só

Elkészítés:
hozzávalokat alaposan elkeverjük,jol zárodo kerámia hordoba öntjük és ebbe dobáljuk az ubikat.

Tanácsok:
ne öntsd ki,jövóre is teheted bele az ubit.mehet bele folyamatosan savanyunak valo z öldség.karfiol,zöld paradicsom stb. gyogyszertárban pontosan kimérik a hozzávalokat.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: LURKO11

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csemege uborka » Tejfölös uborkasaláta » Túróval töltött uborka » Uborkaleves főzés nélkül
» Uborkás szendvics » Uborkabólé » Uborkás-répás fejessaláta » Sváb kovászos uborka.
» Hideg Uborkakrémleves » Parasztos uborkasaláta » Hideg kapros uborkaleves » Uborkasaláta
» Savanyú uborkás raguleves » Uborkamártás » Sajtos uborkasaláta » Svéd uborka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.