Tutireceptek.hu fejléc

Csicsókapehely recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Csicsóka, olaj
Rövid leírás

Elkészítés:
A megmosott, héjától megfosztott csicsókát igen vékonyra elszeleteljük, és forró olajban hirtelen kisütjük. Só nélkül, vagy enyhén sózva fogyasztjuk. Nejlon tasakban tárolhatjuk el.


A receptet beküldte: docens

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rétegelt sajt » Sajtos-juhtúrós muffin » Sokáig elálló sajtos rúd » Sajtos gofri a la Syd
» Pihe-puha pogácsa » Hajtogatott túrós pogácsa » Abbahagyhatatlan pogácsa » Sajtos tallér gofrisütőben
» Sajtos csiga Ági módra » Leveles sós pogácsa » Spanyol pite » Perec, ami hetekig eláll
» Kefíres sőrkifli » Édes-sós tejbegríz » Káposztás virsli tésztában » Mákos-sajtos perec


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.