Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznyeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
6 dl vörösbor
4 dl víz
5 dkg cukor
2 tojássárgája
csipet só
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját.


A receptet beküldte: nunika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi borsóleves » Mozart-golyó » Minestrone leves másként » Chilis sütőtökkrémleves
» Csontleves daragaluskával » Bagócaleves » Jeges tejeskávé( diétás) » Aszalt szilvás puffancsok
» Medvehagyma leves pirítóssal » Könnyű cukkíni krémleves » Gulyásleves (pörköltből) » Hájas tészta másképp
» Zabpelyhes póréhagymaleves » Tonizáló husi leves. » Tavaszi leves Mo-No módra » Húsleves - Darált húsból


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.