Tutireceptek.hu fejléc

Amurpaprikás recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
- 1,5 kg-nyi amurderék
- 5 dkg zsír
- 1 nagy fej hagyma
- 2 zöldpaprika,
- 1 paradicsom
- 1 pohár tejföl,
- paprika
- 4 dkg liszt
- só.

Elkészítés:
A megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom.
Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát.
Kevés vízzel öntöm fel.
Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd galuskával tálalom...


A receptet beküldte: Zsó001


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült kárász » Toscan típusú hal » Vegyes hal bormártással » Gyümölcsös ponty
» Vörösboros pontyfilé » Svéd heringsaláta » Fűszeres lazac » Harcsapaprikás
» Zöldséges halpüréleves » Petrezselymes tonhal (lazac) » Pontyragu » Magvakban sült pácolt ponty
» Morzsás lazaccsíkok » Zöldséges lazac 1 » Halászlé egyszerüen » Harcsafilé citromos panírban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.