| Zöldséges hal receptHalas ételek Hozzávalók: 1 db póréhagyma 20 dkg sárgarépa 10 dkg zeller 4 szelet bacon szalonna 2 evőkanál olívaolaj 50 dkg tőkehal filé 3 babérlevél 2 dl fehérbor bors, só fokhagymasó 1 csomag zöld spárga 1 pohár tejföl 1 evőkanál liszt Elkészítés: A póréhagymát apróravágjuk, majd egy serpenyőben olívaolajaon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott zellert és a csíkokra vágott bacon szalonnár, a vékony karikára vágott sárgarépát, majd fokhagymasóval, sóval, borssal babérlevéllel ízesítjük. A halat kockákra vágjuk, és amikor már a répa is megpuhult, beletesszük a serpenyőbe, majd fehérborral felöntjük, hogy megpárolódjon. Ezután tesszük bele a zöld spárgát is. A tejfölt csomómentesen összekeverjük a liszttel, majd belekverjük a halas raguba. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Bridzsita Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |