Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsófőzelék önmagával besűrítve U1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
- 1 kg zöldborsó
- 250 g joghurt (ez változtatható, hogy mennyire hígan/sűrűn szereti)
- kevés só
- ízlés szerint édesítő (én folyékony párti vagyok)

Elkészítés:
Igazából roppant egyszerű az elkészítés, a borsót enyhén sós vízben puhára főzöm, de ügyelek, hogy ne főzzem túl, mert elveszti a zsenge színét! Miután kellő puha a felét átmerem egy turmixgépbe, ahol az előre lecsöpögtetett (ez el is hagyható, de javasolt) joghurttal és az édesítővel simára zúzom. A maradék borsót is leszűröm, majd összekeverem a joghurtos masszával és kész is.

Tanácsok:
Nem mondom, hogy olyan lesz az íze, mint a rántásos fajtának, de ez is nagyon finom, főleg ha tudjuk, hogy fogyunk is tőle! :)

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 974 kcal
Szénhidráttartalom: ~160 gramm
Zsírtartalom: ~10 gramm

A receptet beküldte: csudapipi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsófőzelék extra » Zöldborsófőzelék diétásan » Anyu-féle zöldborsófőzelék » Szalonnás Zöldborsófőzelék
» Lisztmentes piskótatekercs » 10 perces kókuszkocka » Update 1 Zabos palacsinta » Meleg meggykása
» Vanilia Dream (update 1) » Gesztenye kocka (Update) » "Tegnapi torta" - U1 » Túrós zabkorpás süti
» Kókuszos, kakaós süti » Update 1 Sajtos tekercs » Kevesebbet ! » Update 1 Túrótorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.