Tutireceptek.hu fejléc

Zelleres, csőben sült halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
30 dkg tengerihal- (vagy fogas-) filé

citrom
zsemlemorzsa
8 dkg zeller
4 dkg vaj
1 dkg liszt
1 dl tej
5 cl tejszín
fehér őrölt bors
reszelt szerecsendió
4 dkg trappista

Elkészítés:
A halszeleteket sóval és citromlével ízesítjük, zsemlemorzsába forgatjuk, és kevés olajon kisütjük. A juliennre vágott zellert vajon megpároljuk, majd lisztszórás után felengedjük tejjel és tejszínnel, sózzuk, fehér őrölt borssal, szerecsendióval fűszerezzük, és átforraljuk. Ezzel a mártással bevonva, és reszelt sajttal megszórva, a halszeleteket grillsütőben készre sütjük.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zelleres csirke » Feketeretek csőben sütve » Fokhagymás-kapros halfilé » Csőbensült sonkás karalábé
» Csőben sült szűzpecsenye » Csőben sült tészta » Mustáros halfilé » Csőben sült karfiol
» Lencse csőben sütve » Csőben sült kelbimbó » Fokhagymás halfilé » Halfilé joghurtköntösben
» Csőbensült pulykamell » Csőben sültbrokoli » Csőben sült tortilla lapok » Tőkehalfilé sajttal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.