| Vacsora HotPanban receptHúsételek Hozzávalók: 6 alsó csirkecomb só bors fokhagym 1 piros californiai vagy kápia paprika kockázva 30 dkg csirkemáj 20 dkg szeletelt bacon szalonna bors majoranna 1 dl tej 4 nagyobb burgony kockára vágva 1 fej vöröshagyma szálasra vágva só bors Elkészítés: A csirkemájat előzőnap beáztatom a fokhagymás borsos majorannás tejbe.(Nem sózom)Másnap leszűröm,és a májakat begöngyölöm 1-1 szelet bacon szalonnába. A HotPanbe kevés zsiradékot teszek és sorba belerakom a göngyöleget. A csirkecombokat sózom borsozom és azt is a májak mellé teszem.Ekkor fokhagyma pépet nyomok rá.megszórom a kockára vágott paprikával. A következő sorba mellé teszem a burgonyát amit szintén sózok borsozok és a tetejére kerül a vöröshagyma. Fedője alatt kb 25 pecig sütöm,kb 5-10 percig maximális hőfokon majd lejjebb veszem . Ha a burgonya elkészült,kiszedem,a húsokat megfordítom és kb 10 percig sütöm még. Tálaláskor középre teszem a bugonyát ráteszem a sült paprikát és kőrbe rakom a husival. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |