| Update 1 Tőkehalmáj-saláta receptHozzávalók: Hozzávalók négy személyre: egy közepes kígyóuborka, 2 paradicsom, 1 vöröshagyma, 2 doboz tőkehalmáj, só, mokkáskanál fehér bors, 2 kiskanál citromlé, 1 kiskanál friss apróra vágott kapor. Elkészítés: Megtisztítjuk az uborkát, a paradicsomot, a vöröshagymát, és 7 mm-es kockákra vágjuk. A konzervből kiemeljük a májat, és lecsöpögtetjük. Egy edénybe helyezzük a fenti hozzávalókat, majd a visszamaradt olajat összekeverjük a sóval, borssal, citromlével és kaporral, mindezt a zöldséges halmájra öntjük. Óvatosan összekeverjük, majd tálalásig hűtőben tároljuk. A receptet beküldte: anett59 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |