Tutireceptek.hu fejléc

Linzer (update 2) recept

Kategória:


Hozzávalók:
43dkg teljes kiőrlésű liszt, 1db Rama margarin, 10 ek. édesítőpor, 2 tojássárgája és édesítős lekvár.

Elkészítés:
Sütés előtt pár órával a margarint kivesszük a hűtőből.Az alapanyagokat összegyúrjuk( a gyúrás megkönnyítéséhez NEM használunk tejet v. vizet!!!!!) A tésztához keverhetünk reszelt citromhéjat, így még finibb! A jól összegyúrt tésztát kétfelé vesszük, nem túl vékonyra kisodorjuk, formára szaggatjuk.Előmelegített sütőben sütjük. Mivel barna a tészta nem igazán látható jól, hogy mikor van kész, ezért késsel meg szoktam emelgetni és ha már sötétedik az alja akkor ki lehet venni. Amikor kihűlt össze kell ragasztani lekvárral, a tetejét megszórni Canderellel és isteni fincsi!


A receptet beküldte: Timcsi80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fonott kalács (Update 1) » Virslis kiflik (Update 1) » Lekváros Linzer (fenyőfa) » Karácsonyi diós linzerke
» Fánk (update 2) » Muffin (update 1) - 8 db » Adventre: habos linzer » Gazdag túrós süti update 1
» 3 bit szelet Update 2 » Hamis-somlói (update 1-es) » Pizzás csiga (update 1) » Lekváros linzer csiga
» Edit linzer » Linzerből 4 félét » Virslis lecsó (update 1) » Update palacsinta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.