| Túrókrémes Charlotte-torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: Piskótához: 4 tojás 8 dkg cukor 8 dkg liszt fél tasak sütőpor 2 dkg kakaópor Krémhez: 40 dkg túró 20 dkg porcukor 20 dkg mascarpone 1 citrom héja 1 tasak vaníliás cukor 1 őszibarack-konzerv Elkészítés: A piskóta hozzávalóiból süssünk egy vékony piskótalapot. A krém hozzávalóit jól keverjük ki, és a felével kenjük meg a piskótalapot. Szorosan tekerjük fel, és fél órára tegyük hűtőbe. A barackokat csepegtessük le. A töltött tekercset szeleteljük 1cm vastagra. Egy félgömb alakú tálat béleljünk ki fóliával. Tegyük bele a szeleteket, szorosan egymás mellé helyezve, és töltsük bele a maradék krémet. A felezett barackokkal borítsuk be, és a maradék tekercsekkel fedjük le. 2 órára tegyük hűtőbe, majd borítsuk tálra, és barack szeletekkel díszítve kínáljuk. Tanácsok: Diétázók a cukrót édesítőszerrel helyettesíthetik. Elkészítési idő: 180 perc A receptet beküldte: 50csillag Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |