| Triplacsokis brownie receptSütemények, édességek Hozzávalók: 175 g finomliszt 275 g étcsokoládé (70%-os) 80 g tejcsoki (nagyobb darabokra törve) 80 g fehércsoki (nagyobb darabokra törve) 80 g feldarabolt, pirított mandula 275 g vaj 1 teáskanál sütőpor 4 tojás (enyhén felverve) 1 csomag vaníliás cukor 325 g kristálycukor Elkészítés: 1. A sütőt előmelegítem 170 fokra. Egy hőálló üvegtálat vagy tepsit kivajazok. 2. Az étcsokit és a vajat egy nagy tálba teszem, és vízfördő felé helyezve addig kevergetem, amíg teljesen folyékony masszát kapok. 3. Ha kész, leveszem a vízfürdőről, majd belekeverem a cukrot, vaníliás cukrot, és óvatosan beledolgozom a tojásokat is. Végül hozzákeverem a sütőporos lisztet, a nagyobb darabokra tördelt csokit és a mandulát. 4. Az egész masszát a kivajazott tepsibe öntöm, és kb. 20 perc alatt készre sütöm. Tűpróbával ellenőröm, mielőtt kiveszem. Akkor jó, ha a teteje már megsült, de a belseje még kissé képlékeny, folyós állagú. Tanácsok: Tejszínhabbal nagyon finom. A receptet beküldte: kattyus Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |