| Tésztasaláta tonhallal és nyers paradicsommal receptTésztafélék Hozzávalók: Fél csomag (durum)tészta /penne, fusilli/ 4 db paradicsom 1 doboz tonhal konzerv (a darabos jobb, mint az aprított só Elkészítés: A kifőzött, kihűlt tésztához hozzákeverem a tonhal konzervet levével együtt és a nagyjából felvágott paradicsomot. Izlés szerint sózom. Ha túl száraznak tűnik egy kis olívaolajjal lehet lazítani. Tanácsok: Igazi gyors "vészhelyzet" kaja. VEndégváráshoz is nagyon jó, mert reggel gyorsan el lehet készíteni, majd betenni a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek, este pedig kivenni. Nyáron kellemes hűsítő étel. De ha frissen készíted, akkor is sikere van. Fontos! sajtot nem szabad tenni a halas tésztákra /legalábbis az olaszok szerint nem szabad keverni a két ízt/! Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: jiszüj Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |