Tutireceptek.hu fejléc

Tepertőpástétom II recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
50 dkg tepertő,
5 dkg vaj,
2 kanál liszt,
tej,
10 dkg reszelt sajt,
bors,
mustár

Elkészítés:
A tepertőt kétszer átdarálom.
Világos rántást forró tejjel felengedek,hogy sűrű masszát kapjak.
Beleteszem a reszelt sajtot és kihűtöm.
Fagyottan keverem össze a tepertővel és a többi hozzávalóval.


A receptet beküldte: esztella100

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepertőpástétom » Sült paprikás fetasajtkrém » Ricottás uborka » Tükörtojásos pirítós
» Szendvicstorony » Tojásos sonkakrém » Palacsintaszendvics » Sonkás-hagymás sajtkrém
» Padlizsánkrém piritóssal » Kolbászos sajtkrém » Gazdag toast » Fokhagymás sajtkrém
» Zöldfűszeres túrókrém » Répakrém » Sajtkrém 2. » Diétás kőrözött


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.