| Színes zöldségsaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma, 10 dkg vörösbab (konzerv), 10 koktélparadicsom, 4 evőkanál fehérborecet, 2 gerezd fokhagyma, 4 evőkanál olívaolaj, néhány levél fejes-, jég- és madársaláta Elkészítés: A salátaleveleket tépd apróra, a paradicsomokat vágd félbe, a megtisztított lilahagymát kis darabokra. A babról öntsd le a levét. Az ecetet enyhén sózd és borsozd meg, add hozzá az összezúzott fokhagymát és habverővel keverd hozzá az olívaolajat. Öntsd a salátára és tedd a hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeérjenek. Magában vagy friss kenyérrel kínáld. (Kígyóuborkával és zöldpaprikával tovább gazdagíthatod.) A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |