| Szendvicstorta receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 14 dkg lágy vaj 4 evőkanál majonéz 1 evőkanál mustár 50 dkg fehérkenyér 20 dkg krémsajt 30 dkg túró 5 dkg zsemlemorzsa 15 dkg főtt füstölt tarja 15 dkg sonka 2 csemegeuborka 3 paradicsom 4 evőkanál sindling apróra vágva só és bors Elkészítés: A vajat habosra keverjük a majonézzel és a mustárral. A húst a paradicomot és az uborkát apróra vágjuk. A vajkrémet három részre osztjuk. Az elsőt a tarjával és a snidlingel, a második adagot a sonkával és a borssal, a harmadik adagot a zöldségekkel keverjük össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A kenyér héját levágjuk, a belét vízszintesen négy lapra vágjuk, mint ha tortalapok lennének. Megkenjük a háromféle krémmel a három lapot és a negyediket a tetejére tesszük. Így megkapjuk a szendvicstortát. A krémsajtot a túróval kikeverjük, sóval borsal ízesítjük. A tortánkat körbe és a tetejét bekenjük vele. A kész tortát meghintjük zsemlemorzsával és a tetejét paradicsom karikákkal díszítjük. Tanácsok: Ha elkészültünk vele, hűthetjük 1-2 órát. 8 szelet jön ki belőle. Egy szelet 612 kalóriát tartalmaz. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 4896 kcal A receptet beküldte: Kiss Ildikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |