Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos-tejszínes rántott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 szelet karaj,
50 dkg trappista sajt,
30 dkg füstölt sajt,
2-3 dl tejszín, olaj,
liszt és tojás a panírozáshoz.

Elkészítés:
A karajt elkezdem a megszokott lisztbe, tojásba panírozni, de nem zsemlemorzsába hanem reszelt sajba forgatom, tepsibe olajat öntök és arra helyezem egymás mellé a húst amit a a sajtba paníroztam,majd ha megtelt a tepsi tejszínnel, ‒ főzőtejszín nem a legjobb, mert nagyon sűrű ‒ belocsolom, alufóliával betakarom és a sütőbe teszem sülni.

Az illatáról érezni lehet mikor sült át, akkor az alufóliát leveszem róla és visszateszem, hogy szép barnásra süljön rajta a sajt. Petrezselymes burgonyával tálalom.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Katalin1962


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Agglegényrántotta » TOFU rántotta » Sajtos rántott nyúlcomb » Rántott hús paleo módon
» Rántott zeller » Virslis rántott pulylamell » Betyáros rántott szelet » Sajtos rántott patisszon
» Csirkemelles rántotta » Rántott camembert » Rántott békacombok » Rántott káposztaszeletek
» Rántott diós csirkemell » Sarah rántotta » Tökmagos rántotta » Rántott hús egészségesen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.