| Rakott karalábé karajjal receptEgytálételek Hozzávalók: - 1 kg karaj - 2 fej karalábé (nagy) - 30 dkg sajt - 4 dl tejföl - 2 db tojássárgája - só, bors - petrezselyemzöld - vaj - liszt Elkészítés: A megtisztított karalábéból centis körszeleteket vágunk, vajon puhára pároljuk. A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük. A karalábét kivajazott jénai tálba tesszük, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét karalábé. A műveletet még egyszer megismételjük. Végül az egészet petrezselyemmel, sóval, borssal, tojássárgájával, reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük, sütőben átforrósítjuk. A receptet beküldte: Ritus40 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |