| Rakott brokkoli receptZöldséges ételek Hozzávalók: Brokkoli tejfol fott tojás tengeri só A saláta: paradicsom, paprika, fél hagyma tengeri só oliva olaj Elkészítés: A brokkolit megpárolom, épp annyira hogy félig megpuhuljon, a nagyobb darabogat ketté vágom. Kétfelé osztom és az eggyik adaggal kirakom a jénai tál alját. Nem kell allá semmi zsiradék. A fott tojást rászeletelem a brokkolira. Egy tejfolbe keverek kis tengeri sót, mert a brokkolit nem sózom, és leontom vele. Ez lesz az elso réteg. Aztán amilyen magas az edény folytatom. Brokkoli, fott tojás, tejfol, a lényeg, hogy a befejezés tejfol legyen. Aztán sutobe teszem és kb. 120 fokon készre sutom. Én salival tálalom, de aki nem diétázik eheti bármilyen korettel. Tanácsok: A kalória mennyiséget egy adag rakott brokkolira írom saláta korettel. Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 230 kcal A receptet beküldte: annus0625 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |