Tutireceptek.hu fejléc

Provanszi kecskekrémsajt (Cachat) recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg puha kecskesajt,
10 dkg márványsajt,
10 dkg tejszínes sajtkrém,
2 dl tejszín,
1-2 evőkanál brandy,
1 evőkanál apróra vágott, friss kakukkfű,
fél evőkanál apróra vágott, friss rozmaring,
negyed kávéskanál frissen őrölt bors.

Elkészítés:
A pástétom hozzávalóit egyszerűen összeturmixoljuk, majd kistálkába adagolva pirítóssal kínáljuk.


A receptet beküldte: tinendo

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Provanszi csirke » Provanszi saláta » Mártogatós 2 » Túrókrém zöldfűszerekkel
» Szendvicstorony » Házi csirkemájkrém » Tonhalas szendvics » Patisszonpástétom
» Sajtkrém zsírszegényen » Makrélás sprotnikrém » Avokádós szendvicskrém » Aszalt szilvás májkrém
» Orosz szendvics » Kifli sajttal sütve » Kapros cukkinikrém » Kolbászos-hagymás sajtkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.