| Pesto alla genovese receptTésztafélék Hozzávalók: 2ek.fenyőmag,1cserépnyi friss bazsalikom,3fokhagymagerezd,40g parmezánsajt,1tk.tengeri só,90ml olívaolaj,frissen őrölt fehérbors,spagettitészta Elkészítés: A magokat megpirítjuk olaj nélkül.A bazsalikomot megmossuk,szárazra törölgetjük,leveleit lecsipkedjük.A sajtot lereszeljük.Az alapanyagokat egy kis olívaolajjal aprítógépben pürésítjük.Ha van mozsarunk abban is készíthetjük.A maradék olajunkat lassan hozzácsorgatjuk.Borsozzuk.Előlhagyjuk hagy járja át a levegő.Ezt így hidegen,a forró spagettival tálaljuk. Tanácsok: Ez egy eredeti olasz Pesto,az olasz konyha szerelmeseinek.Ezt mind beszerezhetjük a nagyobb áruházakban. A receptet beküldte: kunkó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |