Tutireceptek.hu fejléc

Pesto alla genovese recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
2ek.fenyőmag,1cserépnyi friss bazsalikom,3fokhagymagerezd,40g parmezánsajt,1tk.tengeri só,90ml olívaolaj,frissen őrölt fehérbors,spagettitészta

Elkészítés:
A magokat megpirítjuk olaj nélkül.A bazsalikomot megmossuk,szárazra törölgetjük,leveleit lecsipkedjük.A sajtot lereszeljük.Az alapanyagokat egy kis olívaolajjal aprítógépben pürésítjük.Ha van mozsarunk abban is készíthetjük.A maradék olajunkat lassan hozzácsorgatjuk.Borsozzuk.Előlhagyjuk hagy járja át a levegő.Ezt így hidegen,a forró spagettival tálaljuk.

Tanácsok:
Ez egy eredeti olasz Pesto,az olasz konyha szerelmeseinek.Ezt mind beszerezhetjük a nagyobb áruházakban.


A receptet beküldte: kunkó

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pestos halfilé » Pesto » Spenótos pesto » Pestós csirkemell
» Pesto-féleség házilag » Petrezselyempesto » Pesto szósz » Medvehagymás pesto II.
» Pestos farfalle ketcuppal » Pesto 90 napos diétához » Medvehagymás pesto » Tonhalas kagylótészta
» Rácsos-rebarbarás linzer 2 » Olasz sült tészta » Gombás táskák » Juhtúrós galuska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.