| Paradicsom szardíniával töltve receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 4 nagyobb, kemény paradicsom 1 doboz olajos hal 2 tojás keményre főzve 1 dl tejföl 1 evőkanál citromlé só, őrölt bors 1 csomag snidling Elkészítés: A paradicsomokat megmossuk, a tetejét levágjuk, a belsejét kiskanállal kivájjuk. (Ezt másra használjuk fel.) Az olajos halak gerincét eltávolítjuk, a halak húsát keményre főtt tojásokkal együtt villával összetörjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a citromlevet, az apróra vágott snidlinget, sóval, őrölt borssal ízesítjük, és jól kikeverjük. A halas krémet a paradicsomokba töltjük, ráhelyezzük a kalapokat és jól lehűtve tálaljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |