| Orosz saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 225 gr főtt, kockára vágott homár hús 225 gr főtt, kicsontozott kockára vágott csirkehús 125 ml előfőzött borsó 125 ml apró kockára vágott, előfőzött sárgarépa 80 gr franciásan vágott előfőzött zöldbab 3 kockára vágott előfőzött burgonya 1 kockára vágott előfőzött fehérrépa 375 ml majonéz 15 ml citromlé 3 ml (mindből) só, bors és paprika 6-8 megmosott római saláta levél Elkészítés: 6 személyre: Egy tálban összekeverjük a homár húst, csirkét és a zöldségeket. A majonézt összekeverjük a citromlével és a fűszerekkel. Belekeverjük a salátába. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. A salátaleveleket egy tálban körberakjuk. A salátát a közepébe kanalazzuk. Tálaljuk. Elkészítési idő: 50 perc A receptet beküldte: Donyta Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |