| Olivabogyós kenyér receptLevesek Hozzávalók: Hozzávalók, ebben a sorrendben mehetnek a keverőedénybe: 1 bögre víz 2 evőkanál olívaolaj 1 teáskanál só (figyelembe véve, hogy az olívabogyó is elég sós) 3 bögre + 3 evőkanál Graham liszt (kb. ½ kg) 2 teáskanál szárított oregánó 2 dkg friss élesztő elmorzsolva (vagy 7 g szárított) Csipogáskor: 1 kis üveg olívabogyó vízzel leöblítve, lecsepegtetve, felkarikázva Elkészítés: „Teljes kiőrlésű” program. Dagasztáskor érdemes ellenőrizni az állagot, és szükség esetén igazítani rajta. Akkor jó, ha összeállt gömbbé és nem ragad. Forrás: Vicki Smallwood: Száz recept kenyérsütő géphez (Alexandra). A receptet beküldte: marineva77 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |