Tutireceptek.hu fejléc

Mindig friss lángos recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
60 dkg liszt
4 dl kefir

3 dkg élesztő, melyet kevés langyos, cukros tejben kell felfuttatni
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, dagasztjuk, hogy sima tésztát kapjunk. Ezután egy kiolajozott nejlonba tesszük. (A zacskót azért kell beolajozni, hogy ne ragadjon hozzá a tészta).
Hűtőbe tesszük, és 24 óráig hagyjuk állni. A lángost ezután bő, forró olajban kisütjük.

A hőtőben akár 1 hétig eláll, így a hét minden napján ehetünk friss lángost


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Elzászi kenyérlángos » Kefíres mindig jó süti » Baconnal töltött lángos » Házi lángos
» Lángos tészta » Langalló (Kenyér lángos) » Frissítő paradicsomkoktél » Almás-fahéjas frissítő
» Lángos (Update1) » Lusta lángos 2. » Pikáns sajtos lángos » Tejes lángos
» Kapros kenyérlángos » Egyszerű lángos » Lángosom » Maratoni lángos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.