| Mindent bele - nyersen receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 db kígyó uborka 1 db sárgarépa 1 db fehér répa 1 db zöld hagyma 1 gerezd fokhagyma 1 db paradicsom nagy csokor metélő petrezselyem 1 csipet tárkony 1 pár csepp ecet extra szűz olíva olaj dijoni mustár egy kis kanál jódozott só erdei virágméz két evőkanál tejföl vagy Kaukázusi kefír Elkészítés: A zöldségeket apró kockára vágjuk megsózzuk kicsit félretesszük. A fűszereket, mézet, mustárt, olívaolajat összekeverjük majd a zöldségekre öntjük. Hűvös helyen fél órát pihentetjük, majd étkezés előtt közvetlenül hozzáadjuk a tejfölt vagy kefírt. Én minden nap mást teszek bele sajtot, sült húst, fenyőmagot és akkor főétkezésnek is csodás. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |