| Mézes pikáns csirkeszárnyak receptHúsételek Hozzávalók: 8 db csirke szárny, só, bors, 3 evőkanál magos mustár (én sima mustárt használtam), 1,5 ek méz, ½ kk apróra vágott csípős (én üvegben Erős Pistát használtam), ½ kk paprikakrém (csípős), olaj Elkészítés: A szárnyakat megmossuk, végeiket levágjuk. Tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk. Egy kisebb tálban összekeverjük a mustárt, a mézet, az erős paprikát, a csípőst és az egészet a szárnyakra öntjük. Pár óráig a húst a pácban állni hagyjuk. Egy tepsibe olajat öntünk úgy, hogy a szárnyakat 1/4-ig ellepje. Egymás mellé sorakoztatjuk a szárnyakat, ráöntjük az összes pácot, lefóliázzuk és 200 fokos előmelegített sütőben 50 percig sütjük, utána levesszük a fóliát és 10-20 perc alatt ropogósra sütjük. Elkészítési idő: 70 perc A receptet beküldte: picurka13 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |