Tutireceptek.hu fejléc

Mézes pikáns csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db csirke szárny,
só,
bors,
3 evőkanál magos mustár (én sima mustárt használtam),
1,5 ek méz,
½ kk apróra vágott csípős (én üvegben Erős Pistát használtam),
½ kk paprikakrém (csípős),
olaj

Elkészítés:
A szárnyakat megmossuk, végeiket levágjuk. Tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk. Egy kisebb tálban összekeverjük a mustárt, a mézet, az erős paprikát, a csípőst és az egészet a szárnyakra öntjük. Pár óráig a húst a pácban állni hagyjuk. Egy tepsibe olajat öntünk úgy, hogy a szárnyakat 1/4-ig ellepje. Egymás mellé sorakoztatjuk a szárnyakat, ráöntjük az összes pácot, lefóliázzuk és 200 fokos előmelegített sütőben 50 percig sütjük, utána levesszük a fóliát és 10-20 perc alatt ropogósra sütjük.

Elkészítési idő: 70 perc

A receptet beküldte: picurka13


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes, puncsos » Karácsonyi mézes süti » Mézes banán turmix » Pikáns egytálétel
» Mézes-sárgarépás muffin » Mézes salátamártás » Mézes tarja » Mézes szilvakrém leves
» Pikáns halleves » Mézes bodzaszörp » Pikáns karaj » Túrós mézes
» Mézeskalács muffin » Tejszines mézes krémes » Pikáns túrós palacsinta » Mézes Rákóczi túrós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.