| Málnapuding rumos gyümölccsel receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 liter tej, 2 evőkanál cukor, 2 csomag málnás pudingpor, tojáslikőr, eper a díszítéshez, rum Elkészítés: A pudingport elkeverjük a cukorral, és annyi tejjel, amennyit a tasakon lévő leírás tartalmaz. A többi tejet felforraljuk. A tűzről levéve folytonos keverés közben beleöntjük a pudingkeverékbe, és újból felfőzzük, de csak forrpontig, nehogy összecsomósodjon. Hideg vízzel kiöblített formákba öntjük. Hűtőszekrénybe téve megvárjuk, amíg megdermed. Fogyasztás előtt tálra borítjuk, körberakjuk a megtisztított eperszemekkel, rummal, tojáslikőrrel körbelocsoljuk. Ha nem gondolunk a kilóinkra, még tejszínhabbal is díszíthetjük. Igazi tavaszi nyalánkság. Tanácsok: Ha nincs otthon málnapuding, csak vanília, keverjük ki a pudingport tejjel, és tegyünk hozzá 5-6 evőkanál málnaszörpöt vagy lekvárt. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |