| Lambada receptSütemények, édességek Hozzávalók: 8 tojás 3 dl tej 30 dkg cukor rum 10 dkg porcukor 25 dkg liszt 1 cs. sütőpor 1 cs. vaníliáscukor 25 dkg margarin 1 vaníliás pudingpor 6 ek. kakaópor Elkészítés: A tojássárgáját a kristálycukorral, és a 8 ek. meleg vízzel jól kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőport, a lisztet és a tojások felvert habját. A felét kivajazott, kilisztezett, mély tepsibe öntjük. A másik felét 4 ek.kakaót keverünk, és azt is hozzáöntjük, majd megsütjük. A tejben cukor nélkül megfőzzük a vaníliás pudingot, majd kihűtjük. Fél csomag margarint 10 dkg porcukorral, 1 cs. vaníliás culorral és egy kevés rummal habosra keverjük majd hozzáadjuk a pudingot. Rákenjük a kihűlt tésztára. A csokoládémázhoz 10 dkg margarint felolvasztjuk 2 ek. kakaóval, és melegen a krémre kenjük. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: janita Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |