Tutireceptek.hu fejléc

Korpás sárgarépa recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
60 dkg sárgarépa
4 dkg búzakorpa
1 evőkanál étolaj
1 dl kefír

1 cs. petrezselyem

Elkészítés:
A kis hasábokkra vágott répát sós vízben megfőzzük.Az olajon megpirítjuk a korpát, és a leszúrt répát megforgatjuk benne.
Tálaláskor a kefírrel meglocsoljuk és az apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sargarepa salata » Narancsos sárgarépa saláta » Fűszeres sárgarépa » Zellerkrém, Sárgarépakrém
» Sárgarépapuding » Sárgarépaleves kefírrel » Sárgarépás burgonyaleves » Sárgarépa leves
» Sárgarépás csirkeszárny » Sárgarépás vagdalt » Zabkorpás, szőlős muffin » Hideg töltött sárgarépa
» Sárgarépás almasaláta » Zabkorpás muffin » Narancsos sárgarépaleves » Káposzta-sárgarépa saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.