| Zabkorpás, szőlős muffin receptSütemények, édességek Hozzávalók: 10 dkg Liszt 6 dkg Zabkorpa 1,5 teáskanál Sütőpor 2 csapott evőkanál light margarin 1 csapott evőkanál Kristálycukor 2 db Tojás 1 csomag Vaníliás cukor 1 mokkás kanál Őrölt fahéj 1,5 dl zsírszegény tej 15 dkg Szőlő, kis szemű Elkészítés: A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük. Muffin-papírral kibéleljük a muffin-sütőt. A lisztet, a zabkorpát és a sütőport összekeverjük. Habosra keverjük a margarint a cukorral, a tojással, a vaníliás cukorral, az őrölt fahéjjal és a tejjel. Hozzáadjuk a zabkorpás lisztet és óvatosan hozzákeverjük a szőlőszemeket is. A formákba kanalazzuk a tésztát és 20-25 percig sütjük. Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: ördög Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |