| Kókusztejes csirke chilivel receptHúsételek Hozzávalók: 8 db csirke alsó- vagy felsőcomb 4 dl kókusztej 2 dl víz vagy tej 1 kávéskanál őrölt chili 1 kávéskanál őrölt gyömbér Himalája só durvára darált színes bors fél csokor friss petrezselyem és koriander 1 evőkanál kókuszzsír Elkészítés: A csirkecombokat megmosom, bőrüket eltávolítom. Sózom, borsozom, és felolvasztott kókuszzsíron (vagy olajon) hirtelen megsütöm, hogy kérget kapjanak, és az értékes húsnedvek bennük maradjanak. Ráöntöm a vizet vagy a tejet, a kókusztejet, hozzáadom a chilit és a gyömbért, elkeverem. Lefedve puhára párolom a kókusztejben a csirkehúst. Főtt jázminrizzsel tálalom, és a tányéron megszórom apróra vágott korianderrel és petrezselyemlevéllel. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |