| Kiniand halas receptje receptHalas ételek Hozzávalók: 1 lazac(szelet v. egész), Citrom, olivaolaj, majoranna, kakukkfű, meg amit még szeretsz. mindenféle zöldség, fokhagymás, citromos tejföl köretnek: rizs, vagy püré. Elkészítés: Karácsonyra csináltam és nagy sikere volt: Egy éjszakára pácold be a halat. Citrom, olivaolaj, majoranna, kakukkfű, meg amit még szeretsz. Másnap, ha mázas a tálad akkor nem kell áztatni, ha natúr akkor kb egy órára merítsd vízbe. Utána a pácolt lazacot belefekteted, bőrével lefelé, köré pakolhatsz mindenféle zöldséget, tetejére fokhagymás, citromos tejfölt és rá a fedőt. 20 perc után vedd le e tetőt, hogy egy kicsit piruljon. Mehet hozzá rizs, vagy püré. A receptet beküldte: szenasie Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |