| Kínai kel főzelék sült tofuval receptFőzelékek Hozzávalók: 2 maréknyi kínai kel pici falatkákra vágva 4 vékony szelet bio tofu diónyi kókuszzsír a sütéshez szószhoz: 1 dl nyers zabtejszín 1 ek szotyi 1 ek bio sárga lenmag (sűrítésre használom) 1 csipet só 1 maréknyi medvehagyma 1 kk kömény Elkészítés: A hozzávalókat összeturmixoljuk, és máris ráöntjük a kínai kelre. Jól összeforgatjuk, és tehetjük is a tányérkára. Most egy picit megmelegíteni a sütőben. Felszeletelni a tofut, és megszórni fokhagyma granulátummal, sóval és borssal. Egyik felét beirdalnim, és kókuszzsíron kisütni. A tetejét igazi görög, házi, olívabogyóval díszíteni. Ráhelyezzük a jó meleg főzelékre. A receptet beküldte: docens Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |