Tutireceptek.hu fejléc

Kínai kel főzelék sült tofuval recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
2 maréknyi kínai kel pici falatkákra vágva
4 vékony szelet bio tofu
diónyi kókuszzsír a sütéshez
szószhoz:
1 dl nyers zabtejszín
1 ek szotyi
1 ek bio sárga lenmag (sűrítésre használom)
1 csipet só
1 maréknyi medvehagyma
1 kk kömény

Elkészítés:
A hozzávalókat összeturmixoljuk,
és máris ráöntjük a kínai kelre. Jól összeforgatjuk, és tehetjük is a tányérkára. Most egy picit megmelegíteni a sütőben.
Felszeletelni a tofut, és megszórni fokhagyma granulátummal, sóval és borssal. Egyik felét beirdalnim, és kókuszzsíron kisütni.
A tetejét igazi görög, házi, olívabogyóval díszíteni.
Ráhelyezzük a jó meleg főzelékre.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns babfőzelék » Tejfölös krumpli főzelék » Macedón főzelék » Sajtos kínai kel
» Paprikás cukkinifőzelék » Tárkonyos zellerfőzelék » Burgonya fözelék 2 » Hagyományos babfőzelék
» Kapros cukkinfőzelék » Kínai fafü leves » Brokkolifőzelék 1 » Vajbabfőzelék burgonyával
» Salátafőzelék » Karaláb főzelék » Tökfőzelék kaprosan » Kínai csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.