| Kekszes süti 2. receptSütemények, édességek Hozzávalók: fél kg háztartási keksz 2 nagy tejföl (450g) 4 cs. vaníliás cukor 7 e.k. kritálycukor 1 citrom reszelt hélya 1 konzerv őszibarack befőtt Elkészítés: A tejfölöket,a van. cukrot,a kristálycukrot és a citromhélyat habosra keverjük. Az őszibarackot vékony cikkekre vágjuk. Fogonk egy tetszőleges tálat,lehetőleg olyat amiben rétegezni tudjuk a hozzávalókat. Én alulra mindig krémet teszek először,majd kekszet és minden 2. réteg közé barackot.A végét tejföllel és barackkal fejezem be. Tanácsok: Nagyon hamar elkészül,nem kell sütni,viszont pár óráig hütőben kell tartani,míg a keksz meg nem puhul,azután fogyasztható. Isteni finom,2-3 nap után is előveheted a hűtőből,persze,ha marad addig.Nálam nem szokott.:) Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Stella1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |