| Kefires csirkeszárny receptHúsételek Hozzávalók: 40 dkg csirkeszárny (én csirkemellfiléből szoktam) 2 evőkanál liszt 3 evőkanál olaj 2 dl kefir 5 dkg reszelt füstölt sajt 1 teáskanál piros fűszerpaprika 2 gerezd fokhagyma 1 mokkáskanál őrölt fekete bors 1 púpozott mokkás kanál só Elkészítés: A húst mindkét oldalán megsózzuk. A lisztet a paprikával, a borssal összekeverjük, a húsokat megforgatjuk benne. Tepsibe rakjuk. A kefirt az olajjal a zúzott fokhagymával és a maradék lisztes keverékkel összekeverjük, bele tesszük a reszelt sajtot és a maradék sót, majd a húsra öntjük. Előmelegített sütőben, lefedve kb. 30-40 perc alatt készre sütjük. Tanácsok: Előfordulhat hogy kicsit több idő kell neki, én a végén fedő nélkül is szoktam egy kicsit sütni. Aki gondolja variálhatja zöldfűszerekkel. Kitűnő recept fehérje napra. Én általában dupla adagot készítek. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: mily Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |