| Káposztasaláta egyszerűen, gyorsan receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 fej káposzta, 2 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 1 dl majonéz, 3 dl tejföl, 1 evőkanál ecet, fehér bors, só, porcukor. Elkészítés: A káposztát felszeleteljük, egy tálban az apróra vágott vöröshagymával összekeverjük, besózzuk, és 15-20 percig állni hagyjuk. Ezután hozzáreszeljük a sárgarépát. Egy keverőtálban habverővel összedolgozzuk a maradék hozzávalókat, ízlés szerint fűszerezzük, majd a keveréket a zöldségekhez adjuk. Elkeverjük, és egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |