| Juhászzsemle receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 4 zsemle 25 dkg juhtúró 10 dkg reszelt sajt 1 dl tejföl 2 tojás só őrölt bors 1 kiskanál piros paprika liszt olaj Elkészítés: A zsemléket lapjában vékonyra felszeleteljük.A tejfölt a túrót és reszelt sajt háromnegyed részét összekeverjük és sóval ,piros paprikával meg borssal ízesítjük.Minden második zsemleszeletet vastagon megkenünk vele és egy üreset ráborítva összenyomjuk,óvatosan,nehogy szétessen. Felvert sózott tojásba majkd lisztbe végül újból tojásba mártjuk és bő foprró olajban pirosra süttjük.Tálra téve forrón sajttal meghintve tálaljuk! A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |