| Joghurtos lepényke receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 1 csésze natúr joghurt 2 csésze teljes kiőrlésű liszt 1/2 kv. kanál szódabikarbóna csipet só reszelt sajt 4-6 szelet sonka Elkészítés: A tészta hozzávalóit sima állagú tésztává gyúrjuk. A kész tésztát 4-6 részre osztjuk, mindegyikből golyót formázunk. A golyókat vékonyra nyújtjuk (kb. 2-3 mm vastagságúra), a közepére egy szelet sonkát teszünk és rátesszük a sajtot. A tésztát úgy hajtjuk fel, hogy eltakarja a sonkát és a sajtot. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és a tészta mindkét oldalát aranyszínűre sütjük. A receptet beküldte: cicaaa65 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |