| Húspástétom receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 50 dkg sertéshús 1 nagy fej vöröshagyma 3 evőkanál olaj pirospaprika majoranna só 4 keménytojás 1 evőkanál vaj 1 gerezd fokhagyma 1 evőkanál mustár Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockákra vágott húst, paprikával, majorannával, sóval fűszerezzük. Lefedve, lassú tűzön, rövid lével puhára pároljuk. Ha lehűlt ledaráljuk. A főtt tojásokat villával összetörjük és a húsmasszához adjuk a zúzott fokhagymával, a vajjal és a mustárral együtt, amikkel alaposan összedolgozzuk. Tanácsok: Zsemlét, vagy toastkenyeret vastagon megkenünk a pástétommal és zöldpaprikát teszünk rá. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |