| Házi édesség á la busz receptSütemények, édességek Hozzávalók: 15 dkg háztartási keksz, kb. 10 dgk vaj, 5dkg cukor, rum, tej, 40 dkg gesztenyemassza, 1 tasak hidegen készíthető vaniliás pudingpor, 1 csom. vaníliáscukor, őszibarackbefőtt. Elkészítés: A kekszet megtöröm vajjal összemorzsol més kevés cukorral,rummal, tejjel ízesítve tűzálló tálba simítom.A gesztenyemasszát kevés tejjel összekevere, és rásimítom a keksz tetejére.A pudingport előírás szerint elkészítem, egy csomag vaníliás cukorral erősítem az ízét és rákenem a gesztenyére.A tetejére őszibarac kerül. Díszíthetjük magozott meggyel is. Egy napig hideg helyen állni hagyjuk. A receptet beküldte: karpatiás Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |