| Halfilé zöldborsómártással (update 1) receptHozzávalók: - 4 szelet fehér húsú halfilé - 10 dkg zöldborsó - 4 evőkanál olívaolaj - 2 evőkanál vaj - 1 db citrom leve - 1 evőkanál Norbi Update 1-es liszt - 1 kávéskanál reszelt gyömbér - 1 teáskanál felaprított mentalevél - 1 db húsleveskocka (cukormentes) - 1 evőkanál tejföl - só ízlés szerint Elkészítés: A halfilét mértékletesen sózd meg, bőven locsolj rá citromlevet, majd szórj a tetejére Norbi Update 1-es lisztet. Olívaolajon alig negyed óra alatt pirosra tudod sütni. Miután kivetted, ugyanebben a serpenyőben, de már másik adag olajon párold össze a zöldborsót a vajjal, a mentalevéllel, a gyömbérrel. Mikor megpuhult, öntsd fel egy kevés húslevessel. Az evőkanálnyi tejtölt hozzáadva villával gondosan törd össze, s az így kapott mártással ízlésesen tálalhatod a halacskát. Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 1799 kcal Szénhidráttartalom: 20 gramm A receptet beküldte: xxLady Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |