| Gesztenyével bolondított tallérfalataok receptSütemények, édességek Hozzávalók: 7,5 dkg vaj kb. 10 dkg porcukor (nekem ennyi kellett: kóstolgassuk) 25 dkg gesztenyemassza 3 evőkanál finomliszt 3-4 evőkanál zabpehely kb. 1 dl tejszín csipet só 1 teáskanál szódabikarbóna kicsit kevesebb, mint fél doboz rumaroma Elkészítés: A hozzávalókat összedolgozom, majd galuskákat halmozok sorra a kivajazott vagy sütőpapírral ellátott tepsire. Előmelegített, 175 fokos sütőben kb. 12-13 percig sütöm. Ha nem ragad semmi a beleszúrt fogpiszkálóra, akkor megsült. Mikor kissé kihűltek, rácsra teszem őket - hadd hűljenek ki még jobban. A receptet beküldte: mese Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |