Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyekompót recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1/2 kg gesztenye,
10 dkg cukor,
1/2 citrom leve.

Elkészítés:
A gesztenyét megsütjük, vigyázva meghámozzuk, hogy egészben maradjanak a szemek. 2 dl vízből és a cukorból szirupot főzünk, és a gesztenyét 15 perc alatt, kislángon megfőzzük benne. Tálaláskor narancsszeletekkel díszíthetjük és narancslével ízesíthetjük.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: nefis

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos resztelt » Foltos kuglóf » Mézes almahab » Saját recept
» Mokka-vörös-áfonya süti » Joghurtos csemege » Start piskóta -mikróban » Gyümölcsös túrókrém
» Hamis csokikenyér » Kókuszkrémmel töltött ostya » Gyümölcskalács » Túrós muffin
» Bounty torta » Mézes-béles (6 személyre) » Kifordított almás » Meggyes-cseresznyés lepény


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.