| Fűszeres vörösborban főtt hús receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg sertéscomb 1 nagy fej vöröshagyma 3 dl vörösbor 2 evőkanál kristálycukor só fahéj szegfűszeg olaj ráma sütőmargarin Elkészítés: A húst apró kockákra vágjuk. A hagymát szintén felkockázzuk, majd kevés olaj és margarin keverékén megfutatjuk. Hozzáadjuk a húst, megszórjuk a cukorral és a fűszerekkel, és tovább pároljuk. Ha már jól levet eresztett, felengedjük a borral. Fedő alatt puhára pároljuk úgy, hogy bőven maradjon alatta a szaftból. Tanácsok: Megjegyzés: A fahéjat és a szegfűszeget ízlés szerinti mennyiségben tegyük hozzá. Ha főzés közben szükséges, mert a hús még kemény, akkor borral pótoljuk az elfőtt levet. Krumplipüré ilik hozzá a legjobban!! Recept:Kgizike A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |