Tutireceptek.hu fejléc

Füstölt sajtos-tejszínes csirkemell recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet csirkemell
30 dkg trappista sajt
30 dkg füstölt sajt
2-3 dl tejszín

őrölt bors
olaj
liszt és tojás a panírozáshoz

Elkészítés:
A csirkemelleket sózzuk és borsozzuk be, majd hagyjuk állni, hogy átjárja az íz.
Reszeljük le és keverjük össze a két fajta sajtot ez alatt az idő alatt.
Forgassuk a hússzeleteket lisztbe, tojásba és a legvégén a sajtba.
Helyezzük egymás mellé egy tepsibe, amit előtt kevés olajjal kikentünk.
Amikor a szeletek elfogytak öntsük rá a tejszínt és szórjuk a tetejére a megmaradt sajtot.
Fedjük le alufóliával a tepsit, majd tegyük előmelegített sütőbe, és 160 fokon süssük meg.
Ha a húsok megpuhultak, vegyük le az alufóliát és pirítsuk aranybarnára a sajtot.


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás-túrós csirkemell » Csirkemell formában sütve » Sajtos csirkemell gombával » Legegyszerűbb csirkemell
» Svájci csirkemell » Csirkemell banánnal töltve » Mexikói csirkemell » Spenótos rakott csirkemell
» Hawaii csirkemell » Almás, sajtos csirkemell » Füstölt sajtos sztrapacska » Currys csirkemell
» Füstölt tofus pirítós » Szilvás csirkemelltekercs » Csirkemell Mérő módra » Diós csirkemell egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.