| Füstölt sajtos-tejszínes csirkemell receptEgytálételek Hozzávalók: 8 szelet csirkemell 30 dkg trappista sajt 30 dkg füstölt sajt 2-3 dl tejszín só őrölt bors olaj liszt és tojás a panírozáshoz Elkészítés: A csirkemelleket sózzuk és borsozzuk be, majd hagyjuk állni, hogy átjárja az íz. Reszeljük le és keverjük össze a két fajta sajtot ez alatt az idő alatt. Forgassuk a hússzeleteket lisztbe, tojásba és a legvégén a sajtba. Helyezzük egymás mellé egy tepsibe, amit előtt kevés olajjal kikentünk. Amikor a szeletek elfogytak öntsük rá a tejszínt és szórjuk a tetejére a megmaradt sajtot. Fedjük le alufóliával a tepsit, majd tegyük előmelegített sütőbe, és 160 fokon süssük meg. Ha a húsok megpuhultak, vegyük le az alufóliát és pirítsuk aranybarnára a sajtot. A receptet beküldte: Lolita63 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |