| Fetás-mogyoróhagymás rétes receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 1 csokor mogyoróhagyma (finomra vágva) 20 dkg feta (morzsolva) 2 tojás (felverve) 1,5 evőkanál friss menta (apróra vágva) 8 réteslap 8 dkg vaj (felolvasztva) őrölt fekete bors Elkészítés: Egy tálban alaposan keverjük össze a fetát, a mentát, a metélőhagymát, a felvert tojást és a borsot. A réteslapokat vágjuk félbe, majd takarjuk le nedves konyharuhával őket. Kenjük meg a lapocskákat a vajjal, majd az egyik végükre halmozzunk egy evőkanállal a fetás keverékből, majd tekerjük fel, és hajtsuk be a végeit. Tegyük az összeset egy kikent tepsire, kenjük meg a tetejüket vajjal, majd előmelegített sütőben, magas fokozaton negyed óra alatt süssük készre. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |