| Farmersaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 20 g fejes saláta 20 g paradicsom 10 g újhagyma 10 g hónapos retek 20 g sárgarépa 20 g kígyóuborka 30 g kefir citrom, petrezselyem, tengeri só Elkészítés: A fejes saláta leveleit ujjnyi széles, a sárgarépát gyufaszál vastagságú csíkokra, a paradicsomot karcsú cikkekre, az uborkát, a retket, az újhagymát a zöldjével együtt vékony karikákra szeleteljük és salátás tálba tesszük. Összekeverjük a citrommal, sóval és petrezselyemmel ízesített kefirrel. Hűtőszekrényben érleljük, salátalevélen, petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk. Tanácsok: Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom 1-2 szelet Hamlettel vagy Abonettel! Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 42 kcal Szénhidráttartalom: 5,6 gramm Zsírtartalom: 1,2 gramm A receptet beküldte: zöldfülű Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |