| Fahéjas- csokoládés muffin a’la Tina receptSütemények, édességek Hozzávalók: 30 - 35dkg liszt, 2 teáskanál sütőpor, 1 tojás, 150 ml joghurt (natúr), 5 dkg kakaópor (lehet cukrozott is, de akkor kevesebb cukrot használj, vagy a tört csoki legyen étcsoki), Fahéj, 10 - 15 dkg tört csoki, 10-12 dkg porcukor (ha sima kakaóport használsz), 50 ml étolaj. Elkészítés: A lisztet a sütőporral és a fahéjjal összekeverjük. Egy másik tálban a tojást kikeverjük a cukorral és a kakaóporral, majd hozzáadjuk a joghurtot, aztán az olajat, majd a sütőporos lisztet, végül a tört csokit. Olajjal kikent muffinformákba (3/4-ig) töltjük a tésztát s megsütjük. Kb. 12 db lesz ebből az adagból. Tanácsok: A joghurtot helyettesítheted tejjel is. Úgy is finom. A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |